TB T.T.S. is een onderdeel van de overkoepelende Van Tilburg-Bastianen Groep. Ons uitgangspunt is om u een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit te bieden, zowel particulier als zakelijk. Wij luisteren naar onze klanten en anticiperen op hun wensen en behoeftes. Dat is waarom wij te allen tijde de juiste oplossing kunnen bieden of advies kunnen geven. U wilt zo goed mogelijk geholpen worden en dat is wat wij bewerkstelligen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe truck, een bedrijfswagen, een trailer, een onafhankelijk leasebedrijf, een personenauto of een goede partner wilt voor het onderhoud van uw wagenpark, wij regelen het voor u.

Van Tilburg-Bastianen Groep wordt een steeds grotere dealer binnen de transportwereld, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn een van de grootste DAF dealers van Europa. Wij hebben elf vestigingen in Nederland en zes vestigingen in Polen. Wij kijken verder dan Nederland en streven onze ambities na. Dit zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de laatste technische en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van DAF trucks. Dit geeft ons de mogelijkheid om u gepast advies en een goede service te geven.
 

Mobiliteit is erg belangrijk en vooral als u over een wagenpark beschikt. U moet vaak de weg op en veel kilometers maken. Dit wilt u wel op een veilige en comfortabele manier doen. Dat is waarom Van Tilburg-Bastianen officieel dealer is van:

• DAF trucks en Trailers                           • SEAT
• Volkswagen                                         • SKODA
• Volkswagen vedrijfswagens                   • GNAF trucks
• Audi                                                    • Solaris

Wij nemen dit erg serieus en gaan een stapje verder dan alleen het aanbieden van auto's. Service en onderhoud zijn erg belangrijk. Dit uit zich in onze compleet uitgeruste werkplaatsen en onze goed opgeleide monteurs. Mobiliteit is meer dan alleen maar het verkopen van goed onderhouden auto’s en trucks. Daar hoort het onderhoud, de service, het leasen en het huren ook bij. Onze innovativiteit wordt doorvertaald in onze auto's, trucks en onze service. Op een eigentijdse manier pakken wij uw mobiliteitsvraagstukken aan.

 


Campagnebeeld-HR3.jpg