De service is een van onze belangrijkste pijlers. De tevredenheid van de klant staat centraal en daar is onze service op aangepast. Onze service is snel en persoonlijk, dat blijkt ook uit onze tien beloftes. Onze medewerkers staan zes dagen in de week voor u klaar. Of u nu pech heeft, een nieuwe DAF truck of trailer wilt aanschaffen of onderhoud wilt laten uitvoeren, u kunt bij ons terecht. DAF trucks en trailers moeten met alle zorgvuldigheid onderhouden worden. Wij garanderen een goede kwaliteit als het op onze producten en diensten aankomt en dit komt mede door ons doorlopende proces van trainingen en scholing van onze monteurs. Innovativiteit, technische ontwikkelingen, trends en een gedetailleerde afwerking is belangrijk voor ons. Wij begrijpen dat wij enkel een vertrouwensband met u op kunnen bouwen als wij u naar alle tevredenheid kunnen helpen.

Het onderhouden van uw DAF truck of trailer is erg belangrijk. Hoe beter het onderhoud, hoe langer uw geliefde DAF mee gaat. Uw truck moet rijden en niet stilstaan. Onze werkplaatsen zitten in verschillende plaatsen in Nederland gevestigd. Als professionele DAF dealer hebben wij in elke vestiging monteurs die conform de DAF normen werken. Zij herstellen uw DAF snel en vakkundig. Of het nu om reparatie, onderhoud of keuringen gaat, u wordt spoedig en goed geholpen. Wij gaan verder dan alleen het onderhoud. Wij beschikken over alle onderdelen op het gebied van getrokken materieel en opbouw voor DAF. Het is tevens mogelijk dat wij het beheer van uw magazijn overnemen. Maak vandaag nog een afspraak voor het onderhoud van uw DAF en ontdek wat uw mogelijkheden zijn.

TB T.T.S. heeft gediplomeerde keurmeesters in dienst. Zij zijn allen bevoegd om de APK keuring naar behoren uit te voeren. De APK is wettelijk verplicht en tijdens deze keuring wordt er gekeken naar de:
• remmen                         • banden
• schokdempers                • stuurinrichting
• verlichting                       • carrosserie
• uitlaatgassen

Laat uw APK voor uw DAF door TB T.T.S. doen en kom langs, met of zonder afspraak.

Onze vestigingen in Duiven, Ede en Utrecht zijn uitgerust met een eigen Shell tankstation en een wasstraat. De tankstations zijn onbemand, maar u kunt er met uw Shell kaart 24 uur diesel tanken.