Verbeterde veiligheid
Het K-FIX systeem maakt het mogelijk om elke lading vast te zetten door middel van een speciaal ontworpen rails, waarmee lading vastgezet kan worden op maar liefst 236 ankerpunten. Volgens Europese standaard EN 12640, De afstand van de trailer kop tot het eerste ankerpunt is 360 mm. De afstand tussen de ankerpunten is 110 mm. Het K-FIX systeem is voorzien van 34 ringen die aan de vloer vast zitten, uiteraard volgens de Europese standaard.

 


Robuust
Elk ring kan een capaciteit aan van maar liefst 2,5 ton. Hierdoor is het een van de veiligste en meest solide systemen op de markt.

Gebruiksvriendelijk
Het K-FIX systeem is gemakkelijk te gebruiken met diverse apparatuur om lading mee vast te zetten.

Systeem onderdelen

  1. K-FIX zijrails
  2. Aanpasbare accessoires
  3. Apparatuur om lading nog sneller te kunnen laden

MODULAR K-FIX ACCESSORIES

K-STOP+, PALLET STOPPER + RING
Deze stoppers zorgen voor een verhoogde lading veiligheid, omdat ze het verschuiven van lading voorkomen. De stoppers kunnen vastgemaakt, maar ook eenvoudig losgekoppeld worden. 
 

 
k-ring.jpg

K-RING, LOAD FASTENING RING
Met gebruik van de K-RING accessoire ben je verzekerd van een nóg hogere beveiliging van de lading. Elke ring heeft een lading capaciteit van 2,5 ton.

 

K-PILLAR, VERTICAL LOAD HOLDER
De K-PILLAR kan op diverse plaatsen gemonteerd worden, afhankelijk van de soort lading. Het beveiligt de lading onder diverse omstandigheden.

 
Balk_Andere technologieën.jpg
 RUBD_AB

RUBD_AB

 DTC

DTC

 SBB

SBB